Over ons

Een gezond en evenwichtig leven begint bij jou.

 

Het handhaven van een gezonde levensbalans is niet alleen behoorlijk essentieel voor jouw geluk en welzijn, het kan namelijk ook een enorme boost zijn voor jouw productiviteit. Want als een goed uitgebalanceerd persoon heb je een veel groter vermogen om jouw aandacht en energie te richten op het bereiken van al je doelen.

 

Dit is al direct mogelijk in de alledaagse routines die jij uitvoert, door bewust een stapje terug te nemen en jouzelf keer op keer thuis een heerlijk rustmoment in het drukke leven te schenken via een welverdiende wellness of spa ervaring.

 

En of het nu gaat om het nemen van een lang bad of het creëren van een comfortabele sfeer met exclusieve producten voor een relaxed welzijn, WLG helpt iedereen het geluk te vinden in de kleine dingen van het leven.

 

We handelen in  producten die de ware schoonheid van binnenuit onthullen, van de dagelijkse huidverzorging tot en met het creëren van de juiste innerlijke basis die een helend effect heeft op zowel het lichaam als geest.

 

 

OUR TEAM
OUR TEAM
OUR TEAM
Owner – Managing Director
Joël Ribeiro - EMEA SALES
Warehouse manager / Operation manager
Assistant Sales&Marketing
ENVIRONMEN
NATURE
OUR MISSION

De grootste drijfveer van alles wat met WLG te maken heeft blijft altijd hun passie. Ons doel is om onze gepassioneerde visie te volgen en deel uit te maken van het dagelijks leven van mensen zoals jij.

 

Dat wij meer mensen kunnen bereiken en in staat zijn om hoogwaardige welzijnsproducten te ontwikkelen voor alle personen die ze graag willen gebruiken.

 

De bedrijfscultuur van WLG, van de merken tot aan de dagelijkse bedrijfsvoering, is het beste te vergelijken met die van een familiebedrijf. De lange termijnvisie staat hierbij voorop.

 

Ondanks een sterke samenwerking met de Industrias T.TAIO Group (ITT),  een familiebedrijf die in 1993 in Mexico-Stad opgericht is en momenteel zelfs één van de grootste fabrikanten/leveranciers van bad, douche, schoonheid en make-up accessoires ter wereld is, blijft WLG nog altijd onafhankelijk met zijn 6 productiefaciliteiten, kantoren in Mexico, Los Angeles en Amsterdam, plus meer dan 600 medewerkers.

 

In deze snel veranderende retailwereld zijn wij altijd op zoek naar revolutionaire concepten of merken die WLG kunnen versterken en aansluiten bij onze visie.

 

In het oprichtingsjaar van de Wellness Lab Group werden er direct al innovatieve merken als Daily Concepts en Afterspa geïntroduceerd.

 

Natuurlijk willen wij als marktleider dit aanbod zoveel mogelijk uitbreiden met nog veel meer kwaliteitsmerken. Op deze manier kan WLG, zowel online als offline, veruit het grootse en meest exclusieve wellness merkenaanbod van Europa aanbieden.

 

Denkend aan de ecologische voetafdruk die we dag na dag op deze planeet achterlaten, zoeken we naar vriendelijker praktijken voor het milieu en werken we hard aan het verbeteren van verpakkingen en gebruikte materialen, opdat deze een minimale impact hebben op het milieu.

 

WLG geeft net zoveel om jouw persoonlijke welzijn, als om het welzijn van het milieu. Door met passie voor beiden te zorgen, geloven wij dat we een weg kunnen banen naar een duurzamere wereld.

 

Onze missie is altijd al geweest om bij te dragen aan een betere en schonere wereld. Al meer dan 30 jaar werken we aan het bevorderen van praktijken die de planeet beschermen, het behouden en er op de juiste wijze voor zorgen dat wij de impact op Moeder Aarde beperken.

 

Zodat wij allemaal, ook de toekomstige generaties, kunnen blijven genieten van de prachtige schoonheid van deze aardbol.

 

WLG gaat kortom om welzijn en schoonheid, een combinatie van innerlijk en uiterlijk welbevinden. Dit geldt ook voor onze producten en verpakkingen, want al onze verpakkingen en recepturen zijn veilig en milieuvriendelijk.